Witajcie wszyscy !!!
Jakieś komentarze, rady lub cokolwiek o AR15 od Bersa?
Dzięki za uwagę !!!
Jakieś komentarze, rady lub cokolwiek o AR15 od Bersa?
Dzięki za uwagę !!!
Witaj, zastanawiałem się, czy masz jakieś informacje na temat celności karabinu i czego się spodziewać (na odległość) oraz może jakieś rekomendacje dotyczące amunicji do polowania na kojoty. Wszelkie odpowiedzi byłyby bardzo mile widziane! Również ogólne pytanie dotyczące broni: zastanawiałem się, czy wiesz, czy strzelanie z .223 z lufy 5,56 jest z natury niedokładne lub bardziej niedokładne niż strzelanie z naboju 5,56 z lufy 5,56. Dziękuję!Co chciałbyś wiedzieć? Są produkowane w naszym zakładzie w USA i są najwyższej jakości. Jeśli zapytasz mnie o konkretne obawy, postaram się na nie odpowiedzieć najlepiej jak potrafię.
Jaką odległość strzelania poleciłbyś z taką amunicją i tym pistoletem podczas polowania na kojoty?77gr. Black Hills BTHP będzie najlepszym wyborem.
Dziękuję! Na innym forum ktoś powiedział, że powinienem zmienić lufę na 18", ponieważ powiedzieli, że ta bersa 16 może mieć wysoki moaTo kwestia wyłącznie twoich umiejętności i konfiguracji reszty karabinu. Powinieneś bez problemu dać radę do 200 metrów. W zależności od wyboru optyki i poziomu umiejętności. Z dobrą optyką i kilkoma poprawkami dobry strzelec może bez problemu strzelać na 600 metrów.